Biomat 7000 MX Professional 
voordelen voor de gezondheid dmv geavanceerde technologie

Biomat stelt  u in staat om uw gezondheid te verbeteren en te genezing van uw lichaam op gang te brengen.

Liggen op de  full-length BIOMAT Professional en u zult direct de warmte voelen van de infrarood stralen die diep penetreren in je lichaam, alsmede de negatieve ionen die leveren genezende signalen naar elke cel van je lichaam. Omdat de BIOMAT's unieke technologie doordringt op cellulair niveau, is het in staat  om het  aanpakken van een breed scala aan gezondheidsproblemen.

een combinatie van verre infrarode stralen, negatieve ionen

De kern van de Richway BIOMAT technologie is een combinatie van verre infrarode stralen, negatieve ionen effecten en de geleidende eigenschappen van amethist kanalen. Deze drie krachtige gezondheid stimulatoren worden gecombineerd in een enkele, eenvoudig te gebruiken product met opmerkelijke helende eigenschappen.
Biomat 7000 MX Professional | Ars Biomedica | DriebergenDe amethist BIOMAT levert verzachtende, diep doordringende warmte, terwijl het stimuleren van de regeneratie van beschadigde cellen in je lichaam. Het is een veilige en natuurlijke manier om een optimale gezondheid te bereiken en een sterker, veerkrachtiger lichaam te handhaven voor nu en in de toekomst. Deze zeer effectieve therapie is nu beschikbaar voor medische professionals.
Unieke medische en therapeutische eigenschappen van de BIOMAT's zijn gebaseerd op de Nobelprijswinnaar onderzoek naar ionkanalen en dezelfde infrarood technologie die NASA geïdentificeerd als de veiligste en meest gunstige type licht golf. Door het produceren diepgrondering, verre infrarode stralen met negatieve ionen die het lichaam op moleculair niveau te activeren, de BIOMAT kan toedienen diepe stimulatie en genezing.

Biomat  kan verlichting verschaffen op een breed scala aan klachten

Alsmede het verschaffen van verlichting van spier- en gewrichtspijn, kan de BIOMAT ook de snelheid van het herstel en regeneratie van deze gebieden in het lichaam op gang brengen. De BIOMAT regelt ook immuun, endocriene, lymfe en het zenuwstelsel van het lichaam, het leveren van een schat aan voordelen voor de gezondheid, waaronder: verbeterde cardiovasculaire kracht; weerbaarheid tegen ziekten; diepere, meer verkwikkende slaap; cellulaire ontgifting; meer energie en aandacht; en meer.

Verwarmt je lichaam van binnen naar buiten, en stimuleert uw systeem.

Verwarmt je lichaam van binnen naar buiten, en

 

 

Superieure medische en therapeutische resultaten

De helende krachten van de 7000 MX Professional BIOMAT hebben veel mensen inmiddels bereikt over de hele wereld. Mensen met o.a. chronische pijn, problemen met de bloedsomloop, ontsteking, migraine, allergieën, angst, slapeloosheid, vermoeidheid en immuundeficiënties aanzienlijke verbeteringen in hun gezondheid en welzijn, of zelfs een volledige omkering van de toestand gerapporteerd.

Unieke ontwerp van de BIOMAT's, die gebruikers in staat stelt te profiteren van diep doordringende infrarood stralen en een toevloed van negatieve ionen, stimuleert het lichaam om te genezen en regenereren met ongekende snelheid.

Bel of mail voor een afspraak om het zelf te ervaren.

Een Biomat opstelling. Wilt u het ook ervaren maak dan een afspraak bij Ars Biomedica