Wat doet de CoRe Inergetix?

Alles en iedereen, van mens tot virus heeft een eigen specifieke blauwdruk en trilling die resoneert met zijn omgeving. Dit is wat de CoRe-Inergetix (CoRe) kan meten. Het apparaat is een soort computer met een antenne en zender die de resonantie van uw lichaam meet; trillingen geven informatie over uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De CoRe is een fenomenaal apparaat dat in korte tijd uw lichaam scant op de klachten of de vragen waar u mee komt. Met de antenne worden in korte tijd door het programma zo’n 500.000 items gecheckt. Die uitkomsten leiden tot inzicht en bewustwording in de oorzaken van het ongemak of over de vraag plus de mogelijke oplossingen. De inzichten van deze scanning zijn vaak bruikbaar voor de richting van de therapie of geven inzicht over het therapieverloop.

Frequentietherapie met CoRe


Het fenomenale van de technologie is dat de apparatuur in staat is in korte tijd het lichaam te scannen op oorzakelijkheid, achtergrond, reden van ontstaan en mogelijke richting tot herstel van ziekten en ongemak. Het geeft inzicht in:

•diepere oorzaken van ziektes;
•verborgen zwaktes in het lichaam;
•richting van op gang zetten van een (zelf-)genezingsproces;
•op welke manier het lichaam zich het beste kan herstellen.

Een specifieke scanning betreft scannen op werkzame frequenties. De computer zoekt uit welke frequenties nu op dit moment het meeste effectief zijn. Deze kennis wordt direct gebruikt voor de frequentietherapie waarin we deze herstellende frequenties met hand/voetelectrodes en licht het lichaam in brengen.


Therapie met CoRe

Het is mogelijk met CoRe de gevonden items die het herstel van een patiënt bevorderen met de zender over te zenden op die patiënt. In therapeutische setting doen wij dit meestal gelijktijdig met een bioresonantie behandeling. Deze gelijktijdige therapeutische behandeling van zowel bioresonantie als CoRe, blijkt synergetisch te werken. Dat betekent dat resultaten dan beter blijken te worden.

Bij CoRe gebruik van frequentietherapie worden gevonden frequenties met hand-, voetelectrodes, met licht van een plasmagenerator en eventueel met spoelen het lichaam behandeld. Frequentietherapie blijkt zeer succesvol te zijn voor ernstige ziektebeelden. Denk aan: lymeziekte, borrelia, ME, astma, veel soorten reumatische pijnklachten, MS, ernstige huidklachten.

 

Diagnostisch
Door wetenschappers als Rife en Clarck is ontdekt dat er frequenties bestaan die het lichaam tot specifieke processen naar zelfherstel aan kunnen zetten. De computer van CoRe zoekt de meest effectieve frequentie voor een lichamelijk en geestelijk herstel voor de patiënt uit zoals die op dat moment gelden. Bijvoorbeeld: de patiënt komt binnen met een subacuut ziekte van Pfeiffer virus, dit komt dan tot uiting in de gemeten frequenties. Wordt het Pfeiffer virus niet goed uitbehandeld dan toont de CoRe dit enkele weken later bij een volgende meting weer aan. Therapeutisch gezien kan deze frequentie worden gebruikt om het Pfeiffer virus het lichaam uit te werken. De bewuste frequentie wordt ingezet om slecht werkende mechanismen in het lichaam te activeren en tot verbetering aan te zetten.
Het fenomenale van de CoRe technologie is dus dat via lichaamsscanning de meeste effectieve frequenties van dit moment gevonden en behandeld kunnen worden.
 
Frequenties op te sporen met CoRe
Iedere frequentie heeft een andere werking op het lichaam.


Je hebt frequenties die:
 • balanceren
 • aansterken
 • energie geven
 • harmoniseren
 • versterken in bepaalde functies
 • specifiek organisch werken (nierfunctie)
 • pijn weg halen (knie)
 • specifieke virussen en/of bacteriën het lichaam uitdrijven
 • deblokkeren. Dit zijn frequenties die heel diep liggende emoties weg werken of het chakra systeem deblokkeren; geblokkeerde energetische energie losmaken of de weefselstructuur deblokkeren.
 
Samenvatting CoRe
Genezen met behulp van een geavanceerd computersysteem dat voorzien is van antenne en zender.
 
1. Overzenden van herstellende informatie
Het is fascinerend, maar de primaire doelstelling van de CoRe is om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te versterken en te balanceren. Via de CoRe-analyse komt er een schat aan informatie vrij, maar die mag niet als een medische diagnose beschouwd worden. De CoRe-analyse geeft een duidelijke aanwijzing waar de disbalans van het lichaam is ontstaan en hoe deze weer in balans gebracht kan worden. Met een zender wordt herstellende informatie overgebracht naar het lichaam.
 
2. Frequentietherapie
50 jaar onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat virussen, bacteriën, schimmels, parasieten met gerichte frequenties uit het lichaam te krijgen zijn. In dit onderzoek vonden ze ook dat specifieke frequenties veel ziekteprocessen in het lichaam kunnen herstellen:
 • zwakte en fouten van het immuunsysteem bleken zich te herstellen;
 • disbalans in het hormoonsysteem verbeterde zich;
 • dichtgeslibde bloedvaten bleken zich te openen;
 • stofwisselingsfouten bleken te verminderen;
 • neurologische ziektesymptomen werden beter.
Het unieke van de CoRe is dat deze door het scansysteem de nu belangrijke frequenties kan vinden. Therapeutisch effect staat of valt met het vinden van deze frequenties. In de praktijk blijkt dit effectiever te werken.