AquaDetox®

Na jarenlange ontwikkelingen en studies werd in 2002 het AquaDetox® systeem geïntroduceerd. Dit systeem zorgt op een simpele manier voor het herstel van het energieniveau van ons lichaam:
het AquaDetox® systeem is dé oplossing om op een veilige, praktische en vooral comfortabele manier het lichaam te ontslakken, de cellen te zuiveren en daardoor onze gezondheid te bevorderen!
 

Hoe werkt het?

De gebruiker zit in een comfortabele stoel en plaatst de voeten in het voetenbad, dat is gevuld met warm water op lichaamstemperatuur.
Ons lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Het water in het voetenbad vormt als het ware een uitbreiding van het water in ons lichaam en wordt alleen gescheiden door een membraan, oftewel de huid. Aan het water wordt een kleine hoeveelheid zout toegevoegd ter geleiding. In het midden van het systeem wordt een spiraalelektrode geplaatst.
Als het systeem is aangezet, worden via de elektrode positieve- en negatieve ionen door het water geleid. Hierdoor ontstaat er een brio-elektromagnetisch veld in het water. Dit brio-elektromagnetisch veld wordt via de voeten overgebracht op het lichaam. Het brio-elektromagnetisch veld heeft een gunstig effect op de microcirculatie. Via de microcirculatie worden alle organen en weefsels van zuurstofrijk bloed voorzien.
Alle weefsels en organen zijn opgebouwd uit cellen, die stuk voor stuk voor een evenwichtig energieniveau afhankelijk zijn van zuurstofrijk bloed. Een goede microcirculatie is dan ook van groot belang voor het vervoeren van belangrijke voedingsstoffen, zuurstof en juiste uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam.
 

Wat doet Aqua-Detox®?

Via het AquaDetox® systeem krijgen mogelijk beschadigde lichaamscellen hun originele energieniveau terug, waardoor lichaamsfuncties worden gestimuleerd zelf de afvalstoffen uit het lichaam te verwerken. Middelen waarmee men een verstoorde energiebalans weer kan corrigeren, zijn bijvoorbeeld gezond eten, meer bewegen en het ontslakken van het lichaam. Het AquaDetox® systeem is een goed en comfortabel alternatief voor ontslakken door het zweten in de sauna, het volgen van strenge diëten of het drinken van sapkuren!
 

De voordelen van het AquaDetox® systeem

Door het gebruik van de AquaDetox® verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten als vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichtsklachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens kan het gebruik van AquaDetox® leiden tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen. Dit neemt vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen weg en heeft een strakkere huid tot gevolg.