Rogier Zwijsen - Bioresonantie met de BiocomBioresonantie

Elk levend wezen beschouw ik als een groot energieveld dat elektromagnetische trillingen kan opnemen en afgeven. Elk mens heeft zijn individuele lichaamseigen trillingen, zowel gezondmakende ('Harmonische') frequenties als ziekmakende ('Disharmonische') frequenties.
Uitvinders van de bioresonantie (dr. Morell en ing. Rasche) kwamen op het geniale idee een therapievorm te ontwikkelen die de Harmonische trillingen versterkt en Disharmonische trillingen uitdooft. Deze techniek is gedurende de laatste 25 jaar sterk aangepast en verbetert.
 
Omdat deze therapievorm gebruik maakt van lichaamseigen trillingen, die ergens van het lichaam 'gehaald' moeten worden en in veranderde, gezondere vorm weer teruggegeven moeten worden aan het lichaam spreken we van een Ingang en Uitgang. De meeste informatie van het lichaam wordt opgenomen (Ingang) en teruggegeven (Uitgang) via hand- en voetelektrodes. Afhankelijk van de soort klachten worden er op het lichaam ook nog andere elektrodes aangebracht. Als cliënt zit je dus rustig in een stoel met hand- en voetelektrodes met één of twee andere lichaamselektrodes en laat de therapeut en de apparatuur het werk doen.
In handen van een erkend en kundig bioresonantietherapeut kan deze therapievorm zeer succesvol zijn bij het inzetten bij allerlei chronische klachten. Denk aan allergieën, migraine, reumatische klachten, chronische vermoeidheid, chronische maag- en darmziektes, begeleiding van  (pre-) cancereuse processen etc.
 
Uit het onderzoek- en werkveld hebben zich eigenlijk twee serieuze grote stromingen ontwikkeld, te weten:
  • MORA- bioresonantie,
  • BICOM- bioresonantie.
Beide verschillende systemen hebben hun sterke en minder sterke punten. En eclectisch als ik ben, probeer ik uit beide goede therapiesystemen het beste voor de cliënt te halen.

Bijkomapparatuur in actie

Geteste biologische informatie wordt in het lichaam ingebracht, zodat een herstel, stabilisering en ontgiftingsreactie van ons lichaam kan ontstaan.
 
Cliënten merken de effecten van deze therapievorm meestal enkele uren of dagen na behandeling. De eerste twee dagen na behandeling worden vaak als vermoeiend ervaren door eventuele (sterke) ontgifting en/of doordat het lichaam verborgen virussen, bacteriën, schimmels of parasieten gaat wegwerken. Daarna verbetert het welbevinden spoedig. Natuurlijk wordt ontgifting en ontschimmeling goed begeleid en ondersteund.
Verdere informatie krijgt u bij aanvraag of bij de behandelingen.