De longetivy-mat is ontwikkeld door de Russische NASA, ze hebben gebruik van wetenschappelijk onderzoek op duizenden proefpersonen. Men is er achter gekomen dat de verschillende weefsels van het lichaam bestaan uit verschillende specifieke golven, al die golven hebben een bepaalde interactie met elkaar. Door heel specifiek uit te rekenen, met behulp van  wiskundige modellen om te zien op welke frequentie deze golven elkaar snijden. Hebben ze uitgevonden dat deze golven een sterk helende en gezondmakende werking heeft op het lichaam. Deze golven zijn in de mat geprogrammeerd.
De longevity-mat geven uw lichaam de perfecte oer- of scheppingsfrequenties dankzij Global Scaling Technologie. Zij stimuleren uw 70 biljoen cellen om terug in een optimaal gezonde toestand te komen.


Longevity-mat

Méér energie - betere gezondheid - een langer leven!

Biomat stelt  u in staat om uw gezondheid te verbeteren en te genezing van uw lichaam op gang te brengen.

Hoe meer energie de cel dagelijks krijgt, des te langer de cel en wij leven.

• Stimulatie met deze optimale frequenties van de longevity-mat doen al uw cellen terug perfect werken • en vermijdt u hierdoor ook ziektes die door (grote) afwijkingen van de juiste celfrequenties opduiken.

"Hoe hoger de celenergie hoe vitaler de mens"

De Longevity-mat is uitermate geschikt te gebruiken bij:

• Rugklachten, rugpijn, hernia • Artrose en kraakbeenproblemen • Osteoporose • Blokkades in spieren en lichaam • Tinitus (oorsuizen) • te weinig energie en vermoeidheid • te zwake fysieke en mentale toestand • stress en slaapproblemen • Rimpels (samen met L- Hyaluronzuur) • slechte bloedcirculatie en stofwisselproblemen • chronische aandoeningen en ziektes

Kortom, voor méér energie, een langer leven en een betere gezondheid

De Longevity-mat is uitermate geschikt voor:
• wie zijn eigen gezondheid wenst te(rug te) optimaliseren • wie betere prestaties en méér energie wenst • wie een betere bloedcirculatie wenst • sporters en topsporters • wie chronische aandoeningen, osteoporose, chronische vermoeidheid en/of chronische spierpijnen heeft.

390 perfect berekende frequenties

De systemen werken met 390 heel precies berekende oer frequenties die ons lichaam stimuleren om terug in volledige harmonie te komen. Deze basis- of scheppingsfrequenties zijn volgens Global Scaling als meest harmonische frequenties berekend. Deze frequenties worden met een ultra zacht magneetveld in het lichaam gestuurd. Hierbij is het magneetveld eerder het transportmiddel voor deze frequenties. Zij verspreiden zich in het lichaam en activeren de weldoende werking.
Onze lichaamseigen frequenties worden gestimuleerd om terug in harmonie te komen.

Afwisselende positieve en negatieve polariteit

De wisselende positieve en negatieve polarisatie zorgen, samen met Global Scaling ervoor dat blokkades van cellen tot in de chromosomen en mitochondriën (= onze celeigene energiecentrales) terug gedeblokkeerd worden. Pas door het deblokkeren kunnen deze weer terug functioneren. De echte waarde van het deblokkeren van cellen en vooral van de mitochondriën wordt pas duidelijk als wij begrijpen dat b.v. kanker pas ontstaat als de mitochondriën zich afsluiten door een gebrek aan zuurstof (info o.a. van Prof. Thomas Seyfried)

Niet lineair, logaritmisch en lichaamseigen werkend systeem

Het gebruik van een logaritme van de Longevity-systemen is niet lineair want ook ons lichaam werkt op dezelfde niet lineaire manier. Net de combinatie van een zeer zacht magneetveld met precies berekende basisfrequenties en dit met een wisselende polariteit is de sleutel tot beste resultaten.
In vergelijking met de gekende pulserende magneetveldsystemen (zo als Vita-Life R-system, Bemer etc...) werken deze lineair (dus niet lichaamseigen) met een 1000 keren sterker magneetveld. Zij sturen een frequentieband i.p.v. de precieze frequenties en blijven meestal net de geblokkeerde cellen in hun toestand.

Longevity systeem met hun Global Scaling Technologie

Wat is Global Scaling?

Global Scaling levert een nieuwe basis met holistische benadering voor het onderzoek van celbiologische, fysiologische en neurofysiologische processen. Trillingen en resonantieprocessen vormen de basis voor de functie van ons hartcirculatiesysteem, het centraal en perifere zenuwstelsel als ook de zintuigen en onze stofwisseling.
 

 

Iedere ziekte start met een storing in de Bioritmen. Deze veranderingen kunnen met de fractale methoden die op Global Scaling baserende spectraalanalyse doelbewust herkend worden (b.v. Oberon). Niet invasieve therapiemethoden zijn vandaag in staat deze gestoorde Bioritmiek te corrigeren.