Modulas Touch lasertherapie

Modulas Touch | UltraSound Therapie
De Modulas touch is een lasertherapie. Met een ingestelde module om vrij te kiezen frequenties tussen 1 en 99.999 Hz. Tevens beschikt de Modulas Touch een uitgebreide bibliotheek met voorgeprogrammeerde therapievormen.

Laserlichtbehandeling is sterk voedend voor minder goed functionerend weefsels en organen. Hierdoor worden orgaanfuncties sterk verbeterd, doorbloeding geoptimaliseerd en lymfedrainage op gang gezet. Deze goed onderzochte therapie applicatie wordt als helend ervaren.

Het laserlicht is sterk weefsel herstellende en kan ook intracellulair de energeie van de cel geheel of gedeeltelijk herstellen. Het unieke ervan is dat zowel de ATP als de mitrogondriale werking van de cel geheel of gedeeltelijk herstel kan worden.
het voed ook slechte werkend weefsel structuren, en wordt in depratijk ook veel gebruikte voor:

- herstel en versterken van nier- en bijnierfunctie
- lever en galblaas functies
- versterking van thymus en hart en longfunctie
- Specifiek voor reumatoïde klachten en specifiek fibromyalgische klachten
- specfieke pijnplaatsen.

Chronische vermoeidheid

De laser is dus zeer goed inzetbaar voor allerlei soorten van chronische vermoeidheid en allerlei soorten pijnklachten, omdat het lichaam helpt fysiologische storingen op verschillende gebieden te herstellen. 

Spectaculaire verbeteringen whiplash

Heel spectaculair zijn de verbeteringen die onstaan bij behandeling van klachten die ontstaan zijn van een wiplash.


Specifieke voor lymebehandelingen:

Wordt hij vooral gebruikt op plaatsen waar veel biofilms en cyste en coinfecties aanwezig zijn.

Blijkt de laser instaat, deze cystes en biofilm tot eliminatie te brengen.
De laser wordt om restanten lyme (borrelia) en kluwen borrelia bacterien uit hun inkapseling te halen en dus voor immuniteit en biologische antibiotica herkenbaar te maken.

De gebruikte lasers zijn laagfrequentielasers en hebben een weefselherstellende werking. Dit onzichtbare licht voedt ziek weefsel, zodat de normale fysiologie kan herstellen.

Het is voor de biologsiche borrelia behandeling een onmisbaar instrument, om het lichaam te helpen deze bacillen uit hun inkapseling te halen.

Dit nieuwe laserapparaat is in samenwerking met orthopeden en fysiotherapeuten ontwikkeld. De nieuwe interface maakt de bediening intuïtief, snel en eenvoudig.
De Modulas touch is breed inzetbaar en zal het herstelproces bevorderen in zowel de oppervlakkige als de dieper liggende weefsels.Modulas Touch Ultrasound therapie | Ars Biomedica | Driebergen