Een 60-jarige vrouw uit Amersfoort, had haar hele leven al vermoeidheidsklachten en last van winderigheid en een opgezette buik. Zij sleepte zich, zo ver ze zich kon herinneren, al sinds haar jeugd door het leven en gebruikte allerlei hulpmiddeltjes voor haar darmen. Regulier was niets gevonden, 'dus was er ook niets aan de hand'. Zij kwam in februari bij mij onder behandeling.

Met biologisch onderzoek kwam een sterke schimmelbelasting en voedingintolerantie aan het licht. Bovendien vond ik twee parasieten en een sterke lichaamsverzuring. Bepaalde darmtoxinen waren in te hoge mate aanwezig. De leverfunctie bleek overbelast te zijn. Wij besloten tot een integrale aanpak. We zetten bioresonantie en laseracupunctuur in. Al snel merkte de Amersfoortse vrouw duidelijke verbeteringen in haar conditie. Ze kreeg energie, die ze in haar beleven nooit gehad had, kon weer genieten van het leven en had minder last van haar darmen. De ingezette verbetering zette zich progressief door wel met een dip tussendoor.

Na 6 tot 8 behandelingen, het was inmiddels oktober, meldde zij een dermate verbetering van welbevinden en gezondheid dat verdere behandelingen niet meer nodig waren.