Bij deze wil ik de praktijk van Rogier Zwijssen zeer aanbevelen.  Mijn Lyme belasting is door de behandelingen van 58 % naar nu 2 % gezakt. En zal hopende snel 0 worden!

Mijn grootste klachten waren

Mijn grootste klachten waren paniek gevoelens,  concentratie- en geheugenproblemen, me terneer gedrukt voelen alsof er een zware deken op je ligt. Zo moe dat ik ´s avonds wel staande stond te slapen. Spier- bindweefselklachten. Snel vermoeide spieren en CTS (Carpal tunnel syndroom). 

 

Na 2 maanden behandelen werd ik energieker

Naarmate ik enkele maanden (elke 2 weken) onder behandeling was, werd ik weer energieker, was het alsof er een zware deken van me af ging. Kreeg ik weer zo’n blij gevoel van binnen. Het slapen is sinds ook verbeterd.   Tegelijk met het anders leren focussen en meditatief afstemmen zijn de paniekgevoelens ook niet meer daar. En heel apart om zo duidelijk het verschil te merken : Na het starten met behandelingen op de Trikombin, is bij mij een soort onbewust verzet / afhouden verdwenen, waardoor ik veel meer vanuit mijn hart kies voor mijn partner. Het is zo duidelijk te voelen, alsof er een oud trauma dat me blokkeerde zo opgelost is. Van het een op het andere moment. Opvallend gewoon. 

Dus Rogier en alle assistentes, heel hartelijk dank!   P. Z.