Toen onze levendige, sportieve, altijd bezige dochter (16) vermoeid en vermoeider werd, gingen we op onderzoek uit. Dit was niet in orde!

Uit regulier bloedonderzoek bleek dat er niets aan de hand was en dat ze wel gewoon hard zou groeien en dat we over een paar maanden maar eens terug moesten komen. Als het dan niet beter was, zouden er andere onderzoeken kunnen starten.

 

Het ging snel slechter...... levendbloed analyse 'ziekte van Lyme'

Het ging snel slechter met onze dochter, ze kon vaak niet naar school, sporten lukte niet meer, ze hing moe en lusteloos thuis rond. Hier klopte niets van en ik liet het er niet bij zitten. Via levend bloed analyse werd de diagnose Lyme gegeven. Maar hoe te behandelen? Na onderzoek wezen veel suggesties richting Rogier en ik heb contact opgenomen. We konden snel terecht, dat was fijn!

 

Bevestiging dat onze dochter de ziekte van lyme had

Al snel bleek bevestigde Rogier dat onze dochter de ziekte van Lyme had in een ernstige vorm en als we niets zouden doen, ze een groot risico liep op langdurige en ernstig letsel.

De bezoeken waren intensief, het duurde best een tijd voordat de behandelingen leken aan te slaan, maar dat is een bekend verschijnsel bij Lyme.

Onze dochter hield vol. Een dag in de week therapie, met allerlei verschillende apparaten de borrelia bacterie zo ver in de war brengen dat hij zou verdwijnen.

 
En er kwam resultaat. Onze dochter sport weer fantatiek, alle dagen weer naar school, staat weer volop in het leven..

Intussen zijn we een jaar verder en is ons laatste bezoek aan Rogier zo'n twee maanden geleden. Onze dochter gaat weer alle dagen naar school, sport fanatiek, speelt gitaar en staat samen met vrienden weer volop in het leven.

 

Blij dat we hebben vertrouwd op onze intuïtie

Ik ben blij dat we eigenwijs waren en vertrouwden op onze eigen intuïtie dat er iets niet klopte. En blij dat er mensen zijn zoals Rogier, die ondanks de gevestigde orde blijft zoeken naar alternatieven en deze ook vindt!

 

Baudy