Ik ben Susan Oosterlaar en op dit moment nog in behandeling bij Rogier Zwijsen. Ik heb mijn leven weer terug 3 maanden nadat mij door de arts is verteld:,

“Na al die jaren van zoeken naar oorzaken voor je pijn, moet je het misschien maar accepteren, de oplossing vind je toch niet, ik kan ook niets meer voor je doen. Als er een oplossing was had je die allang gevonden,….!!”

De klachten namen toe en ik ben gestopt met werken, auto rijden ging bijna niet meer, automaat aangeschaft en cruise-control dat werkte nog enigszins. Moest wel regelmatig op de vluchtstrook omdat ik niet verder kon, na een tijdje was de afstand al snel te groot en mijn radius werd steeds kleiner.

Wandelen was uitgesloten, met pijnstillers kon ik nog een stukje lopen, ik liep inmiddels trekkend met de benen en voelde me een wrak. Bleef steeds vaker thuis. De neuroloog raadde me Prednison aan, word je gemoed ook beter van… ? Dit advies heb ik maar niet opgevolgd, dit was ook voorlopig mijn laatste bezoek aan de reguliere geneeskunde.

Ikzelf blijf geloven dat de lyme de oorzaak is. Tenslotte heb ik twee besmettingen in mijn lijf (gemeten door lyme instituut Apeldoorn), een oude en een van 3 jaar geleden, daarna ben ik 2 jaar geleden nog eens met een kring naar de arts geweest maar niet behandeld, was geen beet…?

Ik ben best een optimistisch mens maar raakte wel gedeprimeerd door alle beperkingen. Verder zoeken dus. In Spanje kreeg ik contact met een Nederlandse orthomoleculaire  deskundige en die heeft me met zijn natuurlijke middelen weer behoorlijk op de been gekregen, meer energie en kracht in de botten en spieren, ik kreeg er weer grip op, maar de klachten van pijn in vooral heupen en benen, die bleven en verergerden.

Na een lange tijd van pijn en onduidelijkheden, met veel pijnstillers, slaaptabletten en inmiddels wanhopig en oververmoeid ben ik bij Rogier terecht gekomen.

ONGELOOFLIJK WAT EEN RESULTAAT! ROGIER ZOALS  ALTIJD OPTIMISTISCH 

Al na een paar resonantie behandelingen werd de pijn minder, ongelooflijk wat een resultaat! Rogier zoals  altijd optimistisch,  vertelde me dat ik van alle pijn af zou komen, ik had een score van 50 op de lymeschaal en zit na 14 sessies op  0,15 .... IK BEN ER BIJNA AF!

Ik heb aan bijna elk apparaat gehangen en voelde me beter worden. Ook door middel van het dieet op gebied van voedselintolerantie.

Ik heb me volledig  overgegeven aan de deskundigheid van Rogier en dat is super geweest! Nog een aantal sessies te gaan voor mijn rug en dan volgend jaar voor af en toe een onderhoudsbeurt weer terug naar Rogier.

De situatie nu: Ik voel me gezond en uitgeruster, slaap stukken beter, rijd weer auto...

Ik voel me gezond en uitgeruster, slaap stukken beter, rijd weer auto, wandel weer, en kan me weer concentreren op de pianotoetsen, nog wel een beetje voorzichtig want de beschadigingen zijn nog herstellend.
Zit rustig in een stoel, kan gewoon zonder pijnstillers weer op bezoek bij vrienden en heb zelfs op mijn verjaardagsfeestje weer gedanst!

Ik moet wel even mijn enthousiasme bedwingen

Ik moet wel even mijn enthousiasme bedwingen en niet van alles tegelijk willen doen. Ik ben gewoon weer beter aan het worden….ongelooflijk wat pijn met je kan doen, eindelijk iemand die de lyme-klachten serieus neemt en zich er met hart en ziel instort, de passie van Rogier om de mens weer  te helen is geweldig, Rogier veel respect en dank  voor je betrokkenheid.

En laten we de lieve assistenten ook niet vergeten, zij geven ook goede en lieve zorg.