Sta weer zorgeloos en

vitaal in het leven

Sta weer zorgeloos en

vitaal in het leven

Patiënten als Erwin, Amber en Paulette hebben hun ongrijpbare aandoeningen kunnen overwinnen met behulp van onze behandelingen.

Patienten als Erwin, Amber en Paulette hebben hun ongrijpbare aandoeningen kunnen overwinnen met behulp van onze behandelingen.

Patienten als Ineke, Erwin en Paulette hebben hun ongrijpbare aandoeningen kunnen overwinnen met behulp van onze therapieën.


| |

"Na eerste behandeling al een groot verschil merkbaar in hoe ik me fysiek voel."

Ineke Brouwers

| |

Steeds meer praktijken over de wereld ervaren dat de combinatie van bioresonantie, frequentietherapie en fotonentherapie samen met kruiden zeer effectief is tegen ongrijpbare aandoeningen.


Op dit moment is onze praktijk de enige praktijk in Nederland waar op deze wijze behandeld wordt.


Het is weer tijd om uw zorgverzekering te kiezen voor het komende jaar.

Goed onderzoek naar wat het beste bij uw behandelplan past kan u veel besparen.


U kunt uw zorgverzekering nog tot eind januari wijzigen. Wij bieden effectieve therapieën aan voor verschillende aandoeningen en klachten

Allergieën & Huidaandoeningen

Borrelia

Ziekte van Lyme

Stress & depressie

Migraine & hoofdpijn

Reuma & fibromyalgie

Kanker &

premaligne

Ontwikkelingsstoornissen

bij kinderen

Vermoeidheid & ME

Verbeter en herstel de werking van uw lichaamsfuncties

Auto-immuunsysteem

Gynaecologie & hormonen

Hart & vaten

Huid

Longen & KNO

Maag & darmen

Nieren & blaas

Meer over onze therapieën

Meer weten over wat er in onze praktijk gebeurt?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme is effectief te behandelen

Al meer dan 25 jaar helpen we patiënten in een rolstoel om weer te kunnen lopen. Onze patiënten met cognitieve klachten zijn weer aan het werk.

"Ik heb mijn leven weer terug!"

Susan Oosterlaar


"Na 14 sessies ben ik bijna van mijn lyme af! Ik voel me gezond en uitgeruster, slaap stukken beter, rijd weer auto en wandel weer. Ik kan me weer concentreren op de pianotoetsen en ga gewoon zonder pijnstillers op bezoek bij vrienden. Ik heb zelfs op mijn verjaardagsfeest kunnen dansen!"

| |

"Ik merk weer dat ik vrolijker ben en af en toe een grapje maak - dat heb ik jaren niet gedaan."

Ria Reesen

| |

Onze werkwijze

In de loop van de behandelingen worden opeenvolgend de verschillende oorzaken van het ontstaan van de chronische ziekte weggewerkt. In een behandelreeks, van wekelijkse of twee wekelijkse behandelingen, worden één voor één alle oorzaken aangepakt.

 

In de eerste behandeling wordt een totale bodyscan gemaakt, met de Hunter. Op basis hiervan zal gekozen worden voor een behandelplan. Dat in het begin vooral zal bestaan uit het aansterken van de vitale organen. In het vervolg vindt ontgifting van zware metalen en toxines plaats. Afhankelijk van de reactie van de patiënt op de behandeling zal elke vervolgbehandeling steeds dieper in het lichaam inwerken.


Ook worden virale, bacteriële en parasitaire belasting oorzaken van de ziekte weggewerkt. Voedingsintoleranties en allergieën worden behandeld. Het eigen immuunsysteem wordt versterkt en geactiveerd.


Met de behandelingen wordt het lichaam gestimuleerd om eventueel aanwezige bacteriële, virale, parasitaire en toxische belastingen op te heffen. Voedingsintoleranties en allergieën worden behandeld. Het eigen immuunsysteem wordt versterkt en geactiveerd. Ars Biomedica b.v.

St. Hubertuslaan 108A
3972 WP
 Driebergen

0343 - 53 17 94