Acupunctuur

We werken met een systeem om energetische bodyscans te maken. Deze bodyscan is gebaseerd op de analyse van het magnetische veld van het lichaam. Svyatoslav Pavlovich Nesterov wordt gezien als de uitvinder van het diagnostische systeem. De Russische hoogleraar heeft mede met de kennis van de Kwantum Fysica deze techniek ontwikkeld.

Een belangrijke functie van de Metatron is "driedimensionaal scannen".

Dit maakt het mogelijk om automatisch afwijkingen in het lichaam te lokaliseren, waarbij er dieper gescand wordt op die plaatsen waar mogelijke verstoringen gevonden worden.

De energetische Bodyscan is een aanvulling op bestaande reguliere onderzoeken. De resultaten van de scan kunnen gebruikt worden als basis voor het behandelplan in onze praktijk of elders.Tijdens een scan worden veranderingen in weefsels getoond en vervolgens verder uitgediept. Honderden modellen, van organen en gewrichten, tot cellen, DNA en chromosomen worden met de energetische bodyscan zichtbaar gemaakt. Als cliënt kan u zittend op een stoel, met een speciale headset op, direct meekijken naar de energetische bodyscan van het eigen lichaam. Door deze headset worden de frequenties verstuurt en ontvangen waarmee de bodyscan wordt uitgevoerd.

De computermodellen geven een driedimensionaal beeld van de inwendige organen. Gekleurde symbolen in het figuur maken het eenvoudig om mogelijke problemen te vinden. Om meer inzicht te krijgen in de oorzaak is het mogelijk om diepere niveaus van het orgaan zichtbaar te maken op het scherm.

Het concept achter de energetische Bodyscan is de hypothese dat het menselijk lichaam uit een elektromagnetisch raamwerk bestaat dat kan reageren op externe signalen.

Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trillingen, die in de software van de computer zijn opgeslagen. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving worden in een grafiek op het scherm getoond. Iedere aandoening heeft zijn eigen unieke grafiek.

In de computer zijn veel grafieken van pathologische processen opgeslagen met alle ontwikkelingsstadia, rekening houdend met leeftijd, geslacht en diverse andere factoren. Na het bepalen van de frequenties van een biologisch object vergelijkt het systeem in hoeverre het overeenkomt met een gezond of een ziekmakend proces.

Met de Quantum-Bodyscan kan informatie in kaart gebracht worden over:

  • organen
  • biochemische waarden
  • pathogenen (virussen, bacteriën, parasieten, ...)
  • allergieën en intoleranties