Tesla Lights Therapie

Een zeer uitzonderlijke behandelmethode in onze kliniek zijn de Tesla-Lights. Dit apparaat bestaat uit twee carrousels, met elk 24 gaslampjes aan het hoofd en voeteneind. U ligt gedurende 15 à 20 minuten op een behandeltafel tussen de twee carrousels die, wanneer ze worden aangezet, een knetterend geluid maken.

De gaslampen zijn gevuld met verschillende edelgassen en zuurstof die, doordat een hoge spanning door de carrousels wordt geleid, worden geïoniseerd en dit leidt tot de productie van elektromagnetische golven met frequenties tussen de 750Hz en 3 MHz en productie van fotonen. Doordat u tussen de carrousels ligt, wordt het lichaam overspoeld met een bombardement aan elektromagnetische golven en fotonen.

Het effect op uw lichaam
De lichaamscellen absorberen energie en informatie uit de wolk van frequenties die ze nodig hebben voor herstel van balans en heling.

Mensen voelen zich prettiger, hebben meer energie en voelen zich na een behandeling van 15 à 20 minuten meer ontspannen. Als het lichaam erg uit balans is kan een Herxheimer reactie optreden. Dit is een ontgiftingsreactie, als gevolg van het doden van bacillen en virussen. Dit kan een malaisegevoel geven van een paar uur tot een paar dagen.

De Tesla kan worden ingezet bij:

  • Chronische vermoeidheid
  • Verbeteren van de doorbloeding
  • Versterken van de immuniteit
  • Bestrijding van ontstekingen en infecties
  • Depressie
  • Slaapproblemen

Contra-indicatie: Bij orgaantransplantaties en pacemakers is het beter om de Tesla-lampen niet te gebruiken. Zwangere vrouwen kunnen de Tesla-lampen ook beter niet gebruiken.

Al onze therapieën bieden een complementaire ondersteuning
zodat u weer kunt genieten van een zorgeloos en vitaal leven.

Onze diagnostiek apparatuur geeft een indicatie van de energetische gesteldheid van het lichaam.

Op basis van de resultaten worden de therapieën voor uw persoonlijke situatie opgenomen in het behandelplan.