Metatron Hunter

De Metatron Hunter is een vrij nieuwe ontwikkeling op het gebied van Bioresonantie. In 2010 vierde dit systeem zijn 30e verjaardag. Dit zeer geavanceerde systeem is gebruikt in de Russische ruimtevaart om astronauten te meten en te behandelen. De Hunter scant en analyseert, binnen enkele minuten, de actuele energetische situatie van het lichaam. 

 

Nikola Tesla, een genie op het gebied van elektronica, heeft aan het einde van de 19e eeuw de basis gelegd voor dit systeem. Maar ook andere wetenschappers staan aan de basis van de ontwikkeling van deze technologie.

Zoals Lakhovsky, een Franse onderzoeker die de invloed van radiofrequenties op de gezondheid van dieren en planten bestudeerde.
De Amerikaanse wetenschapper en genie Rife die niet alleen radiofrequenties, maar ook de invloed van elektrische frequenties op de mens heeft onderzocht.
De ontwerpers van deze technologie zijn erin geslaagd verschillende natuurgeneeskundige disciplines te koppelen, zoals homeopathie, fytotherapie, Ayurveda, de theorie van de Chakra’s en Chinese Acupunctuur.

 

De Bodyscan

De Metatron Hunter bodyscan is een zeer geavanceerd systeem. Alle organen en lichaamsweefsels zoals darmweefsel, hersenweefsel, hart en bloedvaten etc., kunnen hiermee in kaart worden gebracht. De belasting van zware metalen, toxines en chemicaliën kan getest worden en de aanwezigheid van bacteriën, schimmels en parasieten. En nog legio andere zaken zoals voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie etc.

 

U zit ontspannen op een stoel met vóór u een computerscherm en een speciale koptelefoon op. U voelt niets van de meting. Het systeem kiest zelf, op basis van een vergelijking tussen de database en uw testresultaten, welke organen en systemen het meeste uit balans zijn. En maakt hiervan een scan. Op het computerscherm voor u ziet u de gescande organen en systemen en het resultaat van de meting. 

Hieronder enkele voorbeelden:

Meta-Therapie

Naast de diagnostiek met de Metatron Hunter zijn er uitgebreide therapeutische mogelijkheden: 

  • Lichaamsfuncties kunnen, middels harmonische trillingen, versterkt worden
  • Er kan ontgift worden op zware metalen, toxines en chemicaliën
  • Voedingsallergieën en intoleranties kunnen behandeld worden
  • Homeopathische frequenties kunnen ingebracht worden
  • Pathogenen (virussen, bacteriën, parasieten, schimmels) kunnen weggewerkt worden
  • Hormoonwerking kan versterkt worden
  • En nog veel meer

Al onze therapieën bieden een complementaire ondersteuning
zodat u weer kunt genieten van een zorgeloos en vitaal leven

Onze diagnostiek apparatuur geeft een indicatie van de energetische gesteldheid van het lichaam

Op basis van de resultaten worden de therapieën voor uw persoonlijke situatie opgenomen in het behandelplan