Therapieën

Wij combineren bioresonantie, frequentietherapie, fotonentherapie samen met kruiden

Na de diagnose wordt in overleg met u een behandelplan vastgesteld. De methodes en technieken die wij gebruiken zijn gevarieerd en van zowel westerse als oosterse achtergrond.

De behandelingen hebben als doel het lichaam weer tot zelfgenezing aan te zetten, geleidelijk te deblokkeren daar waar blokkades zijn, ontdoen van verborgen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten en inactieve energiekanalen weer te openen.

Onze biologische therapieën hebben een bepaalde regelmaat en een bepaalde inwerkingstijd nodig. Bij chronische klachten raden wij aan elke week of om de week een behandeling van 3,5 uur te ondergaan. Bij het afnemen van uw klachten of als u met een enkele klacht bij ons komt is een behandeling van 2 uur voldoende.

In de eerste sessies maken we oa. gebruik van Hunter behandelingen, bioresonantie en Trikombin behandelingen om een goed beeld van de gesteldheid van uw lichaam en ziekte te krijgen en de zwakste weefsels en organen aan te sterken. Hierdoor kunnen al veel klachten verminderen en kan u al meer energie en herstel ervaren. Het aansterken van uw zwakste weefsels en organen, vindt ook plaats met therapieën zoals Tesla, Laser, Mora, Fotonen etc.

In de vervolg sessies zullen we met andere behandelingen dieper op het lichaam in werken, om toxines, virale en bacteriële haarden, dieper verscholen in het lichaam, weg te werken.

We zullen ontgiften op:
- schimmels (bijv. candidastammen, mucor rac., trichofyten, aspergillusstammen)
- bepaalde verborgen bacteriehaarden (streptokokken, stafylokokken, clostridiums, salmonellen, borellieën)
- verborgen virussen (vaak pfeiffer, cytomegalie, HHV-6, hepatitis ABCDE)
- bepaalde zogenaamde milieugiffen (bijv. PCB’s, dioxine, PCP’s, CKW’s, pesticiden, zware metalen)

Het ontgiften geeft meestal een gevoel van malaise en vermoeidheid. Daarom krijgt u advies over goede ontgifting- en drainagemiddelen om deze toxines (giffen) zo snel mogelijk uit te scheiden.

De immuniteit en de hormonale balans moeten eveneens vaak verbeterd worden. Ook hiervoor wordt specifiek ingewerkt en veelal met een direct verbeterend effect.

Door de diep inwerkende effecten van de therapieën is het heel gebruikelijk dat u, direct na de behandeling een paar dagen nodig hebt om te herstellen. Het lichaam is dan hard aan het werk om de vrij gekomen toxines en bacillen weg te werken. In deze fase is het gebruik van drainage middelen zeer belangrijk. Van ons krijgt u alle informatie hierover. Hierna zult u zich meestal een stuk energieker voelen. Belangrijk is dat u goed met ons communiceert over uw reactie op de behandeling. Het kan nodig zijn dat we de behandelingen iets moeten aanpassen, afzwakken of versterken.

Bioresonantie Therapie

Elk levend wezen beschouwen wij in de bioresonantie als een groot energieveld dat elektromagnetische trillingen kan opnemen en afgeven. Elk mens heeft zijn individuele lichaamseigen trillingen, met zowel gezond makende ('Harmonische') frequenties als ziekmakende ('Disharmonische') frequenties. (LEES MEER)

Trikombin

De Harmonische Frequentie therapie bevat 25 niveaus waarmee gewerkt wordt aan intracellulaire stofwisselingsprocessen en meridiaan niveaus, aan de communicatie van het onderbewustzijn en het functioneren van de chakra’s. (LEES MEER)

Frequentie Therapie

Frequentietherapie is ontstaan in de 20-er en 30-er jaren van de vorige eeuw. In die tijd ontdekte Dr. Rife bij toeval dat specifieke (radio-/elektromagneet) frequenties ook specifieke bacteriën konden opruimen of doden. Dr. Rife (1920), microbioloog en arts, ontdekte dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie heeft.(LEES MEER)

Longevity-mat

Stimulatie met deze optimale frequenties van de longevity-mat doen al uw cellen weer perfect werken, en worden ziektes vermeden die door afwijkingen van de juiste cel-frequenties ontstaan. (LEES MEER)

LightForce™ EX Laser therapie

LightForce laser is een professionele laser die in Amerika veelvuldig wordt ingezet bij professionele sportclubs o.a., de NBA, NHL. (LEES MEER)

Spirovitaal Therapie (geactiveerde zuurstof therapie)

Door het toepassen van spirovital therapie verbetert de zuurstofbenutting en wordt de balans bevorderd in het autonome zenuwstelsel. (LEES MEER)

StimAtriph (microstroom therapie)

Bij deze apparatuur worden zwarte en rode electrode op specifieke plekken op het lichaam aangebracht. Het tussenliggende weefselgebied krijgt hierdoor een sterke impuls, door middel van microstroom. (LEES MEER)

Al onze therapieën bieden een complementaire ondersteuning
zodat u weer kunt genieten van een zorgeloos en vitaal leven.

Onze diagnostiek apparatuur geeft een indicatie van de energetische gesteldheid van het lichaam.

Op basis van de resultaten worden de therapieën voor uw persoonlijke situatie opgenomen in het behandelplan.