Spooky2

De Spooky2 is de nieuwste vorm van frequentie therapie in onze kliniek. 

Spooky2 is een vrij recente ontwikkeling op het gebied van Rife’s frequentietherapie (over Rife, zie onder frequentietherapie). Het systeem bevat een ongelofelijke uitgebreide database, met miljoenen frequenties. Wat nodig is in deze tijd omdat bacillen resistenter worden en onze immuniteit zwakker lijkt te worden.

De behandeling start met een scan op basis van het gekozen thema, bijvoorbeeld de ziekte van Lyme. In het Spooky2 systeem zitten honderden Lyme frequenties. Het systeem test welke frequenties effect hebben op de Lyme in uw lichaam. De gevonden frequenties worden opgeslagen. En u wordt met deze resultaten behandeld. U zit ontspannen in een stoel met contact-elektrodes geplakt op uw buik of elders op het lichaam.

De Spooky2 is niet één frequentie apparaat, maar het combineert plasma, contact, remote, PEMF, Cold laser, ultra geluid, en nog veel meer. Dat betekent dat één frequentie op verschillende manieren tegelijkertijd het lichaam wordt ingebracht via plasma-licht, via elektrodes, via ultrageluid. Ook kan een cold laser worden ingezet.
Op deze manier werken de frequenties veel dieper in op het lichaam. 

Al onze therapieën bieden een complementaire ondersteuning
zodat u weer kunt genieten van een zorgeloos en vitaal leven.

Onze diagnostiek apparatuur geeft een indicatie van de energetische gesteldheid van het lichaam.

Op basis van de resultaten worden de therapieën voor uw persoonlijke situatie opgenomen in het behandelplan.