Therapieën

Wij combineren bioresonantie, frequentietherapie, fotonentherapie samen met kruiden

Na de diagnose wordt in overleg met u een behandelplan vastgesteld. De methodes en technieken die wij gebruiken zijn gevarieerd en van zowel westerse als oosterse achtergrond.

De behandelingen hebben als doel het lichaam weer tot zelfgenezing aan te zetten, geleidelijk te deblokkeren daar waar blokkades zijn, ontdoen van verborgen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten en inactieve energiekanalen weer te openen.

Onze biologische therapieën hebben een bepaalde regelmaat en een bepaalde inwerkingstijd nodig. Bij chronische klachten raden wij aan elke week of om de week een behandeling van 3,5 uur te ondergaan. Bij het afnemen van uw klachten of als u met een enkele klacht bij ons komt is een behandeling van 2 uur voldoende.

In de eerste sessies maken we oa. gebruik van Hunter behandelingen, bioresonantie en Trikombin behandelingen om een goed beeld van de gesteldheid van uw lichaam en ziekte te krijgen en de zwakste weefsels en organen aan te sterken. Hierdoor kunnen al veel klachten verminderen en kan u al meer energie en herstel ervaren. Het aansterken van uw zwakste weefsels en organen, vindt ook plaats met therapieën zoals Tesla, Laser, Mora, Fotonen etc.

In de vervolg sessies zullen we met andere behandelingen dieper op het lichaam in werken, om toxines, virale en bacteriële haarden, dieper verscholen in het lichaam, weg te werken.

We zullen ontgiften op:
- schimmels (bijv. candidastammen, mucor rac., trichofyten, aspergillusstammen),
- bepaalde verborgen bacteriehaarden (streptokokken, stafylokokken, clostridiums, salmonellen, borellieën),
- verborgen virussen (vaak pfeiffer, cytomegalie, HHV-6, hepatitis ABCDE)
- bepaalde zogenaamde milieugiffen (bijv. PCB’s, dioxine, PCP’s, CKW’s, pesticiden, zware metalen).

Het ontgiften geeft meestal een gevoel van malaise en vermoeidheid. Daarom krijgt u advies over goede ontgifting- en drainagemiddelen om deze toxines (giffen) zo snel mogelijk uit te scheiden.

De immuniteit en de hormonale balans moeten eveneens vaak verbeterd worden. Ook hiervoor wordt specifiek ingewerkt en veelal met een direct verbeterend effect.

Door de diep inwerkende effecten van de therapieën is het heel gebruikelijk dat u, direct na de behandeling een paar dagen nodig hebt om te herstellen. Het lichaam is dan hard aan het werk om de vrij gekomen toxines en bacillen weg te werken. In deze fase is het gebruik van drainage middelen zeer belangrijk. Van ons krijgt u alle informatie hierover. Hierna zult u zich meestal een stuk energieker voelen. Belangrijk is dat u goed met ons communiceert over uw reactie op de behandeling. Het kan nodig zijn dat we de behandelingen iets moeten aanpassen, afzwakken of versterken

Al onze therapieën bieden een complementaire ondersteuning
zodat u weer kunt genieten van een zorgeloos en vitaal leven.

Onze diagnostiek apparatuur geeft een indicatie van de energetische gesteldheid van het lichaam.

Op basis van de resultaten worden de therapieën voor uw persoonlijke situatie opgenomen in het behandelplan.