P.E.R. 2000 (Pulsed Energy Replenisher)

Een goede gezondheid is onbeschrijflijk waardevol. In de laatste 120 jaar hebben veel wetenschappelijke ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van quantumfysica en elektromagnetische velden. Ook ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische communicatievelden (Lakovsky, W. Reich 1930, Higgs-Boson 2010).

De elektronen die door ons hele lichaam stromen zijn hier grotendeels voor verantwoordelijk. Dr. Warburg ontdekte dat wanneer een cel zijn celspanning verliest, de mogelijkheid tot geleiding stagneert. Zonder elektronengeleiding is er geen elektromagnetische aantrekkingskracht en verliest het systeem zijn coherentie.

Een gezonde cel heeft een celspanning van -70 mV. Door stress, ziekteverwekkers, straling etc. kan de celspanning dalen tot wel -20 mV. Hierdoor kan een stagnatie van elektronen optreden, wat kan leiden tot verder energieverlies en mogelijk verlies van lichamelijke en mentale functies. Dr. Warburg ontving hiervoor de nobelprijs.

Elektromagnetische pulsen
De werking van de PER 2000 is gebaseerd op dit principe. Door het uitstoten van elektromagnetische pulsen wordt de cel geactiveerd om zijn cel-spanning te herstellen. De PER 2000 bereikt het volledige frequentiespectrum van de cel, waardoor het inwendige van de cel in een hogere energetische toestand wordt gebracht. Dit levert de benodigde energie om de cel-communicatie weer optimaal te laten plaatsvinden. Door het herstel van de elektronenstroom kan de elektromagnetische aantrekkingskracht en coherentie zich herstellen. Naast sport en beweging, slaap en goede voeding is de PER 2000 daarom een waardevolle manier om de lichaamsenergie te herstellen.

Ontgiftingstherapie
Een ander voordeel van de PER 2000 is dat duizenden onderzoeken zijn gedaan naar pulserende elektromagnetische veld-therapieën met positieve uitkomsten en er zijn geen bekende negatieve bijwerkingen. Zo wordt de ATP (energie) productie en de NO productie verhoogd in de cel en vind autophagie plaats. Dit wil zeggen dat de cel van binnenuit aangezet wordt tot ontgiften. Voor elke ontgiftingstherapie is dit dus ook een onmisbare aanvulling.

ATP Adenosinetrifosfaat, beter bekend als ATP, is de drager van chemische energie in alle levende cellen.

NO Stikstofoxide is een stof die door het lichaam wordt gemaakt en dient als signaalmolecuul. Het helpt de bloedvaten te ontspannen en te verwijden. Immuuncellen gebruiken NO om bacteriën en kankercellen op te ruimen. In de hersenen regelt NO de communicatie tussen hersencellen onderling.

Autofagie is een biologisch proces waarbij componenten van een cel – zoals beschadigde eiwitten of lichaamsvreemde deeltjes – afgebroken worden. 

Let op: De PER 2000 is niet geschikt voor mensen met een pacemaker.

Al onze therapieën bieden een complementaire ondersteuning
zodat u weer kunt genieten van een zorgeloos en vitaal leven.

Onze diagnostiek apparatuur geeft een indicatie van de energetische gesteldheid van het lichaam.

Op basis van de resultaten worden de therapieën voor uw persoonlijke situatie opgenomen in het behandelplan.